Δημοσιεύσεις

Get your skin summer ready
Συμβουλές από την Πλαστικό Χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή για να μείνετε ασφαλείς κάτω από τον ήλιο και να διατηρήσετε το δέρμα σας υγειές, φρέσκο και νεανικό!
Read more
Tips for winter
Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο άνεμος ή η έντονη υγρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορούν να βλάψουν το δέρμα σας. Για να αποφύγετε μια θαμπή και αφυδατωμένη όψη, ακολουθήστε τις συμβουλές που μας έδωσε η ιδρύτρια της Clinic VIE και πλαστικός χειρουργός Dr. Γεωργία Βαδαρλή.
Read more
Ημερολόγιο του 2016 για νύφες
΄Ένα νυφικό ημερολόγιο για θεραπείες και επεμβάσεις που τυχόν θα χρειαστείτε κατα την περιόδο της προετοιμασίας του γάμου σας. Επιλέξτε μαζί με τον/την πλαστικό χειρουργό τον συνδυασμό των θεραπειών και προγραμματίστε ένα ασφαλές χρονοδιάγραμμα, ώστε να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα έγκαιρα και χωρίς επιπλέον άγχος.
Read more
Ταξίδι στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι μια πολύ ακριβής, με πολλές προκλήσεις και ταχέως μεταβαλλόμενη εξειδίκευση. Απαιτεί βαθιά γνώση και αδιάκοπη ενημέρωση, καθώς νέες τεχνικές παρουσιάζονται με γρήγορους ρυθμούς.
Read more
Καλοκαίρι, η εποχή του ντεκολτέ
Πηγή ζωής το γυναικεί στήθος, ιερό και ερωτικό. Καθώς συνεχίζει να αποτελεί στην εποχή μας ανάγλυφη έκφραση της θηλυκότητας, το μικρό ή ανύπαρκτο στήθος προβληματίζει κάθε γυναίκα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με τα ελαφρία ρούχα κα τα μαγιό.
Read more
Άνοιξη Καλοκαίρι 2015
ΑΝΟΙΞΗ: Η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε το σώμα σας με χειρουργικές επεμβάσεις και να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο ανάρρωσης, μέχρι τις θερινές διακοπές σας. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: παραλία, διακοπές και express συμβουλές για να το απολαύσετε με αυτοπεποίθηση.
Read more
Προετοιμαστείτε για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας
Σε έρευνα της American Academy of Plastic and Reconstructive Surgery ένας επικείμενος γάμος επηρεάζει μια γυναίκα για να αποφασίσει μια επέμβαση πλαστικής αισθητικής χειρουργικής, χωρίς να χρειάζεται να την αποκρύψει όπως παλαιότερα.
Read more
Η Πλαστική Χειρουργική στην υπηρεσία της ομορφιάς
Η Πλαστική Χειρουργός Γεωργία Βαδαρλή, με αφορμή το νεοϊδρυθέν κέντρο της ClinicVie, μιλά στη Στέλλα Σύρπη για τον, τόσο ενδιαφέροντα, τομέα της απαιτητικής ειδικότητάς της, αυτόν που αφορά στην Αισθητική Προσώπου και Σώματος
Read more
Νήματα PDO
Μειώνουν τη χαλάρωση του δέρματος και ανορθώνουν περιοχές του προσώπου και του σώματος χωρίς χειρουργείο.
Read more
Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στις θεραπειες ομορφιάς
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής. Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μετά τις διακοπές, επιστροφή των παιδιών στο σχολείο και επιστροφή στο πρόγραμμα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος μας, για να διορθωθούν οι φθορές που προκλήθηκαν, κυρίως από τον ήλιο στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Read more
Προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι… με θεραπείες από το μέλλον!
Νέες, μη επεμβατικές θεραπείες, που στηρίζονται είτε στη σύγχρονη τεχνολογία, είτε στην αναγεννητική ιατρική του μέλλοντος, υπόσχονται λαμπερό δέρμα και καλλίγραμμο κορμί, λίγο πριν βγούμε στην παραλία.
Read more
7 Μυστικά για ανανεωμένη εμφάνιση
Η αισθητική χειρουργική, έχοντας στη διάθεση της τη σύγχρονη τεχνολογία, δίνει σε εμάς τους πλαστικούς χειρουργούς, τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την εμφάνιση των ασθενών μας σε οποιαδήποτε ηλικία.
Read more