Σχετικά με μας

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΔΑΡΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


Η Γεωργία Βαδαρλή γεννήθηκε το 1959 στη Νιγρίτα Σερρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1983. Προηγήθηκε κλινική άσκηση στα νοσοκομεία Kantonsspital Winterthur της Ζυρίχης (1981) και Klinikum Steglitz του Βερολίνου (1983).

Μετά την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, συνέχισε την εκπαίδευσή της για δύο χρόνια στη Γενική Χειρουργική στο Γεν.Νοσοκομείο Σερρών.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Πλαστική Χειρουργική στο Γεν. Περιφ. Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» το1993, πραγματοποιώντας ένα τμήμα της ειδικότητας στα νοσοκομεία Mount Vernon Hospital, Northwood, Middlesex και St.Andrews Hospital, Billericay της Αγγλίας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για λιγότερο επεμβατικές μεθόδους την οδήγησε το 2004 στη Γάνδη του Βελγίου για να εκπαιδευτεί στολίφτινγκ προσώπου με μικρές τομές (MACS face lift) από τους εμπνευστές του πλαστικούς χειρουργούς Dr.Patrick Tonnard και Dr.Alexis Verpaele, καθώς και στο λίφτινγκ προσώπου με νήματα του Dr.Wu Woffles.

Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 18 χρόνια στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής διατηρώντας ιατρείο και συνεργάζεται με την κλινική ΑγιοςΛουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Το 2009 δημιούργησε ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με στόχο να συνδυάσει τις νέες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και την προηγμένη τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα.

Η Γεωργία Βαδαρλή ειδικεύεται σε επεμβάσεις σε πρόσωπο όπως ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ, ωτοπλαστική, στο σώμα όπως αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, μείωση στήθους, γυναικομαστία, λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, λέιζερ, αφαίρεση σπίλων, και σε μη χειρουργικές θεραπείες όπως μπότοξ, υαλουρονικό, νέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης, σύγχρονα Laser και RF (Ραδιοσυχνότητες)

Η Γ. Βαδαρλή είναι παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιαννάκη και είναι μητέρα δύο παιδιών.
ClinicVIE


ClinicVIE plastic surgery

Η ClinicVIE δημιουργήθηκε από την πλαστικό χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή στην Θεσσαλονίκη με στόχο την παροχή αισθητικής ιατρικής φροντίδας προηγμένης τεχνολογίας. Για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιούνται τα πιο γνωστά ενέσιμα υλικά και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης, μεμονωμένες ή συνδυαστικά. Το ιατρικό προσωπικό είναι φιλικό και έμπειρο ώστε να σας βοηθήσει να νοιώσετε άνετα και με την φροντίδα του να αναδειχθεί η αληθινή ομορφιά που κρύβεται μέσα σας.

Στην ClinicVie η πλαστικός χειρουργός Γ.Βαδαρλή και η ομάδα της δίνουν λύσεις χωρίς νυστέρι σε διάφορα προβλήματα του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα. Εφαρμόζονται ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης, σύγχρονα Laser και RF (Ραδιοσυχνότητες), μεμονωμένες ή συνδυαστικά ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Οι μη χειρουργικές θεραπείες μας έχουν μικρό ή ανύπαρκτο χρόνο ανάρρωσης, χαμηλό κόστος και θεαματικά αποτελέσματα.
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


άγιος Λουκάς κλινική θεσσαλονίκη

Η πλαστικός χειρουργός Γ. Βαδαρλή διενεργεί τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις όπως ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, κοιλιοπλαστική κα στην κλινική «Άγιος Λουκάς». Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα 278 κλινών στην πευκόφυτη και όμορφη περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.