Ιατρείο


Πραγματοποιώντας ένα όνειρο

Η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Βαδαρλή δημιούργησε το 2009 ένα ιατρικό κέντρο στο BALKAN CENTER με στόχο την παροχή αισθητικής και ιατρικής φροντίδας, προηγμένης τεχνολογίας, επικεντρωμένης στον ασθενή. Το ιατρικό προσωπικό του ιατρείου είναι φιλικό και έμπειρο ώστε να σας βοηθήσει να νοιώσετε άνετα.

Το κλειδί της επιτυχίας

Πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρο για μια αλλαγή στην εμφάνισή σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και να εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τι πρέπει να περιμένετε από την θεραπεία σας (χειρουργική ή μη ). Δεσμευόμαστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανησυχίες σας και να σας παρέχουμε στήριξη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη μετεγχειρητική περίοδο.

Προηγμένες και δοκιμασμένες τεχνικές

Η αισθητική πλαστική χειρουργική παρουσίασε τα τελευταία χρόνια εντυπωσιακές νέες τεχνικές, οι οποίες δοκιμάστηκαν σε ερευνητικό επίπεδο και στην κλινική εφαρμογή. Οι προηγμένες αυτές τεχνικές μας δίνουν τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας.

Οι υπηρεσίες μας

Από την πρώτη σας επίσκεψη θα ενημερωθείτε αμέσως από την υπεύθυνη του κέντρου Γεωργία Βαδαρλή, η οποία θα σας ενημερώσει με κατανοητό τρόπο και επιστημονική ακρίβεια για όλες τις λύσεις της Αισθητικής Χειρουργικής.

Μαζί θα ερευνήσετε τις δυνατότητες και θα συζητήσετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εάν αποφασίσετε με την πλαστικό χειρουργό επέμβαση, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Αγιος Λουκάς» στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και θα ληφθεί κάθε φροντίδα για να διασφαλισθεί το απόρρητο.

Επιπλέον επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα συχνά μπορούν να επιτευχθούν συνδυάζοντας την Αισθητική Χειρουργική με διάφορες μη επεμβατικές θεραπείες, θα βρείτε όλες αυτές τις θεραπείες διαθέσιμες στο ιατρείο μας.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιατρική φροντίδα, η οποία είναι επαγγελματική και υποστηρικτική και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.