Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

ταξίδι στη θεσσαλονίκη

Για σας που έρχεστε από μακρινά μέρη της Ελλάδας ή και από το εξωτερικό αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες οργάνωσης του ταξιδιού σας.

Πριν το χειρουργείο.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού με την γιατρό Γ.Βαδαρλή στην περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το ιατρικό κέντρο μας στη Θεσσαλονίκη.

Προγραμματείστε την ημέρα του χειρουργείου σας. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε πόσες μέρες νωρίτερα θα έρθετε και πόσες μέρες χρειάζεται να μείνετε στη Θεσσαλονίκη μετά το χειρουργείο, πχ για αυξητική μαστοπλαστική έρχεστε 1-2 μέρες πριν και μένετε 5 μέρες μετά, για ρινοπλαστική  μια μέρα πριν και 7 μέρες μετά το χειρουργείο.

Μετά το χειρουργείο.

Στα περισσότερα χειρουργεία της πλαστικού χειρουργού Γ. Βαδαρλή μένετε στην κλινική ένα βράδυ και μόνο στα μεγαλύτερα χρειάζεται παραμονή δύο ημερών.

Τις υπόλοιπες μέρες μπορούμε να φροντίσουμε να μείνετε σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής. Η επιστροφή σας στο αεροδρόμιο μετά το τέλος της νοσηλείας και της παραμονής σας στην πόλη μας γίνεται χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθώς το ιατρικό κέντρο της Γ. Βαδαρλή και η κλινική όπου χειρουργεί βρίσκονται  κοντά στο αεροδρόμιο.