Λιποαναρρόφηση Vaser σε γλουτούς και μηρούς για ένα σμιλευμένο περίγραμμα

Λιποαναρρόφηση Vaser σε γλουτούς και μηρούς woman body

Λιποαναρρόφηση Vaser σε γλουτούς και μηρούς για ένα σμιλευμένο περίγραμμα

Η λιποαναρρόφηση VASER είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία περιγράμματος σώματος που προσφέρει μια πιο ήπια εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Χρησιμοποιώντας υπερηχητικά κύματα για την επιλεκτική διάσπαση των λιποκυττάρων, η λιποαναρρόφηση VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) επιτρέπει τη γλυπτική σώματος ακριβείας με ελάχιστο χρόνο διακοπής της λειτουργίας.

 

Η λιποαναρρόφηση VASER είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να υγροποιήσει το λίπος πριν αυτό αφαιρεθεί από το σώμα. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, κατά την οποία υπάρχει το ενδεχόμενο τραυματισμού των γύρω ιστών, η λιποαναρρόφηση VASER στοχεύει συγκεκριμένα τα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει τους άλλους ιστούς. Αυτό μειώνει τον χρόνο ανάρρωσης και βελτιώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

 

Πώς λειτουργεί η λιποαναρρόφηση VASER;

Η λιποαναρρόφηση VASER ξεκινά με την έγχυση ενός υγρού στην περιοχή θεραπείας, το οποίο διογκώνει και μουδιάζει την περιοχή. Στη συνέχεια, εισάγονται αισθητήρες υπερήχων μέσω μικρών τομών, οι οποίοι εκπέμπουν ηχητικά κύματα που διασπούν τα λιποκύτταρα χωρίς να βλάπτουν τον περιβάλλοντα συνδετικό ιστό, τα νεύρα ή τα αιμοφόρα αγγεία. Το υγροποιημένο λίπος στη συνέχεια αναρροφάται απαλά, χαρίζοντας ένα πιο λεπτό περίγραμμα σώματος.

 

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η λιποαναρρόφηση VASER;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης VASER είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος όπου υπάρχουν επίμονες εναποθέσεις λίπους, όπως:

  • Κοιλιά
  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Χέρια
  • Πλάτη
  • Στήθος
  • Λαιμός και πηγούνι

Το γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε τόσες περιοχές του σώματος, καθιστά τη λιποαναρρόφηση VASER μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν πολλές περιοχές του σώματος και του προσώπου τους.

Λιποαναρρόφηση Vaser σε γλουτούς και μηρούς woman stretching

Λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς

Όπως προαναφέρθηκε, η λιποαναρρόφηση VASER μπορεί να εφαρμοστεί και στους γλουτούς και τους μηρούς, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το περίγραμμα του σώματος καθώς μειώνει το λίπος και αναδεικνύει το φυσικό περίγραμμα του σώματος. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε αυτές τις περιοχές καθώς μπορεί να στοχεύει και να αφαιρεί τα στρώματα λίπους με ακρίβεια.

 

Λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς: ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Η λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές καθώς προσφέρει πλεονεκτήματα όπως:

  • Καλύτερο περίγραμμα σώματος λόγω της ακρίβειας στην αφαίρεση του λίπους
  • Λιγότερους μώλωπες και τραυματισμούς στην περιοχή, λόγω της στόχευσης των λιποκυττάρων, κάτι που οδηγεί σε ταχύτερη ανάρρωση.
  • Αντιμετωπίζει και τη χαλάρωση του δέρματος, λόγω της τεχνολογίας υπερήχων που βοηθά τη σύσφιξη του δέρματος.
  • Οι τομές που γίνονται στη λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς είναι μικρές και συγκεκριμένες ώστε να είναι λιγότερο αισθητές.
  • Η ανάρρωση από τη λιποαναρρόφηση VASER είναι γενικά ταχύτερη και λιγότερο επώδυνη από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους εντός λίγων ημερών και να συνεχίσουν τις σωματικές δραστηριότητες εντός δύο εβδομάδων, ανάλογα με την έκταση της επέμβασης.

 

Αποτελέσματα της διαδικασίας

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης VASER σε γλουτούς και μηρούς είναι άμεσα ορατά, και βελτιώνονται διαρκώς τους επόμενους μήνες, όσο το πρήξιμο υποχωρεί. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά εντός έξι μηνών, καθώς το σώμα προσαρμόζεται στο νέο του σχήμα. Τα αποτελέσματα διαρκούν για χρόνια υπό την προϋπόθεση ότι οι ασθενείς διατηρούν σταθερό βάρος και ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Ιδανικοί υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς είναι άτομα που έχουν εναποθέσεις λίπους που αντιστέκονται στη δίαιτα και την άσκηση, βρίσκονται κοντά στο ιδανικό σωματικό τους βάρος, αλλά επιθυμούν διαμόρφωση του περιγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, έχουν καλή ελαστικότητα του δέρματος και γενικά καλή υγεία, χωρίς παθήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επούλωση.

 

Μετά τη λιποαναρρόφηση με Vaser είναι σημαντικό οι ασθενείς να φορούν ενδύματα συμπίεσης καθώς συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος και στην διαμόρφωση του νέου περιγράμματος του σώματος. Επίσης, η σωστή ενυδάτωση είναι σημαντική για την ανάρρωση και βοηθά στην αποβολή  του υγρού που ενδεχομένως έχει απομείνει από τη διαδικασία. Καλό είναι οι ασθενείς να ξεκουράζονται επαρκώς , ιδίως τις πρώτες ημέρες μετά την διαδικασία. Τέλος, ο τακτικός έλεγχος με τον πλαστικό χειρουργό είναι σημαντικός τόσο για την επούλωση όσο και για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Η λιποαναρρόφηση VASER σε γλουτούς και μηρούς προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ελάχιστα επεμβατική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το περίγραμμα του σώματός τους. Για να ενημερωθείτε περισσότερο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.